субота, 24. децембар 2016.

Takmičenje

Ostalo je još 36 sati do završetka takmičenja, pa da 'obnovimo gradivo'.

Ako niste registrovani na sajtu, registrujte se OVDE pre nego što započnete takmičenje, da ne biste predviđeno vreme trošili na to. Kada se registrujete, ili ako ste registrovani od ranije, onda se prijavite OVDE i otvorite stranicu TAKMIČENJA.

Na stranici TAKMIČENJA preuzmite pdf fajl sa zadacima (Puzzle Booklet), i ako ste spremni za takmičenje kliknite na START.

Otvoriće se formular u koji ćete upisati korisničko ime kojim ste se registrovali, a zatim ga pošaljite klikom na SUBMIT. Tog trenutka počinje da teče vreme predviđeno za takmičenje, a istog časa ćete dobiti povratnu poruku sa plavim linkom, na koji treba kliknuti.

Otvara se stranica sa formularom za slanje rešenja, pasvordom za pdf fajl i kontrolnim tajmerom (02:00:00). Otvorite pdf fajl, i pojaviće se polje u koje treba upisati lozinku (pasvord) za otvaranje. Kopirajte pasvord (Copy) sa stranice koju ste prethodno otvorili, i 'nalepite' ga (Paste) u ovo polje na pdf-u.

Odštampajte pdf sa zadacima i rešite onoliko koliko možete, vodeći računa o utrošenom vremenu. Ostavite dovoljno vremena za unos rešenja u formular.

Upišite na formular svoje podatke, unesite rešenja koja imate, i kliknite na SUBMIT. U povratnoj poruci ćete dobiti link na kome možete pratiti privremene rezultate takmičenja. Tabelu treba povremeno osvežiti, jer se ne ažurira baš istog trenutka.

Možda nekome deluje komplikovano, ali sve se svodi na nekoliko klikova. Kroz komentare se mogu otkloniti i poslednje nedoumice i nejasnoće, ako ih ima.

Srećno!

Нема коментара: