четвртак, 22. децембар 2016.

Još jedna najava

Podsetnik i poslednje napomene u vezi predstojećeg takmičenja.

Najvažnije: Sajt je već 2 dana pod opsadom hakera, ali još smo u sedlu. Vredan rad i povećano interesovanje za sajt, doneli su i malo glavobolje. Nadajmo se da će i njihovo proći, ali u međuvremenu treba biti strpljiv. Pojedine stranice se malo duže učitavaju, i čak se u međuvremenu pojavi informacija da ta i ta stranica ne postoji, pa valja malo sačekati. Zasad sve stranice postoje ☺

Ako niste registrovani, registrujte se OVDE pre nego što započnete takmičenje, da ne biste predviđeno vreme trošili na to. Ako ste registrovani, onda se prijavite OVDE pre nego što kliknete na START, za početak takmičenja.

Takođe, iz istog razloga, preuzmite pdf fajl sa zadacima na vreme, a onda ostaje samo kopiranje pasvorda kako biste isti mogli da otvorite.

Na stranici sa formularom za slanje rešenja, čeka vas tajmer (2:00:00), ali on je samo informativnog karaktera, a presudna su vremena slanja formulara.

Pročitajte uputstva koja postoje na stranicama, kao i na formularima za "prijavu" i slanje rešenja.

Ispada da je sve jasno, jer nije bilo pitanja ni nejasnoća u komentarima, ali posle se pojedini potencijalni učesnici "pravdaju" da nisu mogli zbog ovoga ili onoga.

Još jedan zadatak za vežbu, mada se i tu mali broj posetilaca (kojih nije malo) uključio. Nadam se da se štede za takmičenje. Latinski kvadrat se može rešiti klikom OVDE



2 коментара:

IlijaO је рекао...

6724153
7236514
5347621
1673245
4152376
2561437
3415762

Trebalo mi je nešto manje od 4 min.

Kontrolor је рекао...

Rešenje je tačno.