уторак, 22. новембар 2016.

Takmičenje

U toku je takmičenje u rešavanju zadataka, povodom 7. rođendana sajta. Da biste se uključili, kliknite na link TAKMIČENJA.


8 коментара:

Kontrolor је рекао...

PODRAZUMEVA SE DA ZADATKE I REŠENJA NE TREBA KOMENTARISATI DO ZAVRŠETKA TAKMIČENJA.

Zahvaljujem.

Миле Јанковић је рекао...

Pozdravljam ovo takmicenje, ali ja ipak na njemu necu ucestvovati,
Razlog za to sto takmicenje ima jednu takozvanu "RUPA". Naime, ja sam sada skinuo (otvorio) DVA puta zadatke pod dva razlicita imena, samo da vidim da li funcionise, i posto funkcionise, sada mogu na miru, bez ikakve zurbe da resavam zadatke, dok ih sve ne resim. Nakon toga otvaram ponovo link, upisujem svoje Puno ime i prezime, i RESAVAM (PREPISUJEM) zadatke, koristeci samo onoliko vremena koliko mi treba da UPISEM resenja. I ko ovo uradi bice "NAJBRZI".
Pozdrav, Mile

Kontrolor је рекао...

Hvala Mile što si nas "prosvetlio". Nadam se da ne veruješ stvarno da ovo nisam znao. Zato i piše da se koristi ime i prezime, ili poznati pseudonim. Podrazumeva se da talentovani uvek mogu da obesmisle tuđi trud, i svuda da nađu rupu. Sa duplim nalozima i rešenjima nisu se izborili ni ozbiljniji sajtovi kao što su LMI i LMD (sajtovi indijskih i nemačkih logičara, na čijim takmičenjima, uz obaveznu registraciju, učestvuje stotine ljudi).

Verujem da kolege neće nasesti na ovu provokaciju, i da će pristupiti takmičenju uz dužno uvažavanje drugih učesnika. Kada Mile smisli nešto bolje, ja ću se rado odazvati.

Pozdrav svim dobronamernim kolegama i posetiocima.

Миле Јанковић је рекао...

Ne, ti si najpametniji, nema šta da te ja prosvetljujem.

Andon Koloski је рекао...

Вечерас сам уживао решавајући задатке на овом такмичењу. Оно што сам решио то сам и послао, међутим немам повратну информацију дали је то стигло на право место. Сви постављени задаци су интересантни, али анаграми су ФЕНОМЕНАЛНИ, као што су и уназад.Надам се да ће и одазив бити велик. Самим тим и организатор и реализатоер овог такмичења добиће сатисфакцију за уложени труд. Хвала.

Kontrolor је рекао...

Drago mi je Andone da si učestvovao i da si uživao. Rešenja su stigla, ali sam morao sve "ručno" da pregledan i bodujem, jer program ne razume ćirilicu :) Zahvaljujem na oceni zadataka.

Nažalost, ne znam da li si imao problem sa konekcijom, ili je nešto drugo u pitanju, ali dosta si prekoračio vreme, tako da će rezultati biti evidentirani "van konkurencije". Nadam se da te to neće obeshrabriti da i dalje učestvuješ na takmičenjima srpskih (i drugih) enigmatskih sajtova.

Dobro bi bilo da mi pošalješ svoju adresu na jovan.n@sbb.rs radi lakše komunikacije.

Još jednom zahvaljujem na učešću.

Aleksandra је рекао...

Zadaci su fenomenalni,svaka čast!
Imam samo primedbicu na vreme,jer ima i nas koji nismo enigmatičari,a volimo da se igramo,nama ipak treba još vremena :)
Pozdrav i hvala na divnoj zabavi!

Kontrolor је рекао...

Hvala na komentaru, neki zadaci se i meni dopadaju :)

Slažem se da bi možda trebalo više vremena, ali znam da je mnogima komplikovano da izdvoje i 2,5 sata u kontinuitetu, bez obzira što je takmičenje "razvučeno" na 2 dana. Pored toga, "tesno" vreme omogućava da se napravi razlika na tabeli.

Još jednom zahvaljujem na učešću.